Uvod

Hosting paketi

Novembar 01, 2010 | Autor: Dejan | Kategorija: Hosting image

"CD klub 001 - Svilajnac" počeo je sa radom krajem 1994. godine i bez prekida radimo uz promenljiv uspeh u različitim okolnostima. Različiti problemi u poslovanju kojima smo odolevali u minulim godinama usmeravali su našu delatnost iz oblasti trgovine u oblast usluga, koje su danas naša prioritetna delatnost.

U 21. veku, koji je vek telekomunikacija, ukoliko Vas i Vaše firme nema na internetu znači da ne postojite. Možda Vam deluje komplikovano ali mi smo tu da ispunimo Vaše potrebe i od Vaših tekstova i fotografija oblikujemo web prezentaciju po Vašim zahtevima i potrebama. Prostije rečeno: materijal Vaš - ruka naša. Plod našeg rada je 30-ak prezentacija u proteklih nekoliko godina a naručioci su uvek dobijali za svoj uloženi novac najviše što je moguće u zadatim okolnostima. Prezentacije izrađujem uglavnom sam a u pojedinim situacijama koristim pomoć spoljnih saradnika.

Krajem dvadesetog veka, u trenutku kada računari postaju sve dostupniji prosečnom čoveku, i po ceni i po potrebnim kvalifikacijama za rad na njima, počinje moje interesovanje za web prezentacijama. Posle svakodnevnog rada i entuzijazma pravim svoju prvu web prezentaciju, koja je i danas aktivna. Prezentacija www.svilajnac001.co.rs postoji od početka 2001. godine i trenutno ima rang oko milionitog mesta u svetskim okvirima. Na stranici sa linkovima imate izdvojene adrese još dvadesetak web prezentacija koje sam uradio i koje i dalje administriram. Pogledajte prezentacije i ako ste zainteresovani za saradnju javite se, uz dobru volju dogovor je uvek moguć na obostrano zadovoljstvo.

Hosting paketi

chart 1

Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 5 Gb (sa garantovanim protokom od 50 Gb mesečno).

  1. FTP hosting paket
  2. PHPbb hosting paket
  3. WordPress paket
  4. Joomla hosting paket
  5. Foto hosting paket
  6. Specijal hosting paket